open-navfaktor-logo
search
UFC spektakl godine
Evo gdje možete gledati borbu Khabib Nurmagomedov - Justin Gaethje
UFC 254 u Abu Dhabiju priprema spektakl kojem se već sada prognozira najveći uspjeh ove godine.
24.10.2020. u 18:25
get url
text

Glavna borba večeri bit će okršaj između neporaženog Dagestanca i prvaka lake kategorije Khabiba Nurmagomedova i Justina Gaethjea, vjerovatno i najtežeg protivnika kojeg je Khabib do sada imao, a koji je do privremenog pojasa stigao nakon što je unakazio Tonyja Fergusona.

Khabib je zacrtao plan biti najveći svih vremena i penzionisati se neporažen sa savršenim skorom 30-0. A otkad mu je preminuo otac Abdulmanap Nurmagomedov motivacija mu je još veća. Jer upravo mu je otac bio glavni životni uzor, čovjek koji je život posvetio stvaranju klasne generacije dagestanskih hrvača i čiji plan je bio doći do 29-0 kao prvak, pa onu zadnju borbu odraditi protiv Georgesa St. Pierrea i okačiti rukavice o klin kao najveći svih vremena.

Prijenos uživo moći ćete pratiti na TV kanalu Fight Channel (dostupan korisnicima Telemacha u BiH) od 20 sati s tim da će od 19.05 sati biti uvodna emisija uoči eventa UFC 254 Countdown. Također, prijenos će biti dostupan putem streama i na internetskoj platformi gol.hr. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.