open-navfaktor-logo
search
Potraga u Srbiji
Fan Ratka Mladića: Policija još traga za trostrukim ubicom iz Novog Sada
Macolom, pred vlastitom djecom, ubio suprugu i njene roditelje 
25.05.2019. u 15:20
get url
text

Policija u Srbiji intenzivno traga za Goranom Jankovićem (37) iz Novog Sada koji je jučer oko osam sati ujutro udarcima macolom ubio svoju suprugu Mirjanu (31), i njene roditelje Branislava (63) i Nadu (57) Pajić.

Uprkos svim policijskim naporima i blokadom Novog Sada tokom gotovo cijelog jučerašnjeg dana, Janković još nije pronađen.

Brutalni zločin trostrukog ubice jučer je šokirao Novosađane, ali i cijelu Srbiju.

Da sve bude još jezivije, zločin je počinio pred Mirjaninom i njegovom maloljetnom djecom.

Njihov stariji sin (10) je, nakon što je Janković pobjegao iz kuće pozvao ujaka i rekao mu da je njegov otac ubio njegovu mamu, babu i dedu.

Brat ubijene Mirjane odmah je odjurio do kuće Pajića i zatekao krv i strahovit prizor. On je pozvao policiju koja je poslije par minuta stigla na lice mjesta.

Kuća u kojoj se dogodio zločin     FOTO: BLIC 

Mirjana je prije dvije sedmice prijavila svog supruga zbog nasilja u porodici, a imao je i prijavu zbog nelegalnog držanja oružja. U braku imaju dva sina, uzrasta 10 i tri godine.

Prve informacije govore da je do krvavog pira došlo zbog ljubomore. Goran je vjerovato da Mirjana ima drugog muškarca. On inače radi kao vulkanizer. Mirjana i Goran su se nekoliko puta rastajali jer je on bio nasilan prema njoj.

Kako pričaju komšije porodice Pajić ona se nedavno vratila u porodičnu kuću svojih roditelja gdje je jučer i ubijena.

Zanimljivo je da na svom Facebook profilu bjegunac Janković među profilnim fotografijama ima i onu u majici sa likom zločinca Ratka Mladića, čijeg lika i djela je, očito, poštivalac.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.