open-navfaktor-logo
search
Novi podaci
Gdje je zapravo rođen Fahrudin Radončić: Kako se FR "ugurao" u FGR
Javnost je godinama živjela u uvjerenju da je Radončić rođen u Crnoj Gori u Ivangradu, današnjim Beranama, što je navedeno i u njegovom rodnom listu
29.09.2018. u 09:23
get url
text

U aktuelnoj predizbornoj kampanji smo imali priliku saznati brojne do sada javnosti nepoznate činjenice o kandidatima na predstojećim Općim izborima. Ne odnosi se to samo na sposobnosti koje su misteriozno stekli, a koje će svim građanima donijeti neviđeno blagostanje, već i na osnovne biografske podatke.

Osim toga što smo iz saopćenja SBB-a spoznali da je šef te stranke Fahrudin Radončić "super obrazovan", da je "poznat kao intelektualac sa širokim vokabularom" i niz sličnih u najmanju ruku upitnih kvalifikacija, saznali smo i da Radončić nije rođen tamo gdje smo mislili da je rođen.

Javnost je godinama živjela u uvjerenju da je Radončić rođen u Crnoj Gori u Ivangradu, današnjim Beranama, što je navedeno i u njegovom rodnom listu. Međutim, sudeći prema Radončićevoj zvaničnoj Facebook stranici, šef SBB-a je rođen u Sarajevu.

Kako je Fahrudin Radončić uspio izmijeniti historiju, preseliti mjesto rođenja i postati rođeni Sarajlija, a time i dio fine gradske raje, ostaje nepoznanica.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.