Podržavao režim u RS-u

Govedarica isključio Kostadina Vasića iz SDS-a

Objavljeno: 27.10.2018. u 13:36

Nedopustivi su istupi u javnosti koje je Vasić napravio, identični onima koje režim godinama koristi kada spinuje i lažno otpužuje Srpsku demokratsku stranku

Predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica isključio je iz članstva Kostadina Vasića zbog teže povrede Statuta Srpske demokratske stranke, iznošenja u javnost neistina i dezinformacija i nanošenja ozbiljne štete interesima Srpske demokratske stranke, saopćeno je iz SDS-a.

U izjavi od 26.10.2018. godine koju su prenijeli određeni elekronski mediji i portali Kostadin Vasić je iznio niz neistina i dezinformacija protiv interesa Srpske demokratske stranke i njenih visokih funkcionera Dragana Mektića, Mladena Bosića i Aleksandre Pandurević, navodi se u saopćenju.

- Nedopustivi su istupi u javnosti koje je Vasić napravio, identični onima koje režim godinama koristi kada spinuje i lažno otpužuje Srpsku demokratsku stranku. Takvi istupi predstavljaju grubo kršenje Statuta i Disciplinskog pravilnika Srpske demokratske stranke i neće biti tolerisani, i kao takvi predstavljaju podršku režimu koji nastoji da u Republici Srpskoj uspostavi diktaturu i strahovladu - zaključuje se u saopćenju za javnost SDS-a.

Potpredsjednik SDS-a Kostadin Vasić izjavio je za Srnu, "da je iz Srbije stigao zahtjev da se izražava jedinstvo svih relevantnih političkih subjekata u Srpskoj, ali da to sprečava grupa funkcionera u SDS-u koju predvode Dragan Mektić, Mladen Bosić i Aleksandra Pandurević koji rade po nalogu stranih obavještajnih službi".

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije