Petak, 03.12.2021.
FOTO: Grad Sarajevo

Gradonačelnik Skaka posjetio dežurne gradske službe

Uz želju da u narednoj 2020. godini saradnja bude još bolja ali i sa što manje hitnih intervencija, gradonačelnik se zahvalio osoblju i upravi što su i u prazničnoj noći na usluzi građanima i gostima

Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka tradicionalno je u posljednjim satima 2019. godine obišao dežurne gradske službe koje se brinu o sigurnosti i zdravlju građana i gostiju u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Zajedno sa saradnicima prvi čovjek bh. prijestolnice posjetio je Profesionalnu vatrogasnu brigadu Kantona Sarajeva, liječničko i medicinsko osoblje Zavoda za hitnu medicinsku pomoć KS, potom i upravu saobraćajne policije MUP-a KS, te Prvu policijsku upravu Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Uz želju da u narednoj 2020. godini saradnja bude još bolja ali i sa što manje hitnih intervencija, gradonačelnik se zahvalio osoblju i upravi što su i u prazničnoj noći na usluzi građanima i gostima.

- Dežurne gradske službe zavređuju posebno poštovanje zbog njihovog izvanrednog rada i angažmana u svakom danu. Ovi ljudi su svakodnevno izloženi jako stresnim situacijama, a nesebično bdiju nad našim zdravljem i sigurnošću. Želio sam i ove godine posjetiti ove ljude i zahvalit im što su uvijek na visini svog zadatka – istakao je Skaka.

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected].
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh