open-navfaktor-logo
search
Selektor Zmajeva
Hadžibegić: Optimističan sam pred početak kvalifikacija, želimo plasman na veliko takmičenje
U Trening centru Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u Zenici danas je održan sastanak članova stručnog štaba A reprezentacije Bosne i Hercegovine.
20.02.2023. u 19:27
get url
text

Selektor Faruk Hadžibegić je razgovarao sa svojim pomoćnicima Mehmedom Janjošem, Elvirom Rahimićem, Nenadom Gagrom, Almirom Seferovićem i Sinišom Mrkobradom.

Razgovaralo se, između ostalog, o širem spisku potencijalnih kandidata za A selekciju, kao i o nastupima bh. igrača u klubovima, te o njihovoj trenutnoj formi.

- Imamo svoj cilj i već smo obavili mnogo posla. Prenio sam svojim saradnicima informacije o sastancima sa našim reprezentativcima, ali ono što jedva čekamo, to su utakmice. Trudimo se svi zajedno da što spremnije dočekamo početak kvalifikacija.

Želimo plasman na veliko takmičenje i mnogo smo posvećeni tom cilju. Drago mi je da smo danas razmijenili mišljenja. Pratimo naše igrače i sigurno da nam povrede Pjanića i Bešića ne idu u prilog. Međutim, bez obzira na sve to, uvjeren sam da možemo ostvariti dobre rezultate i optimističan sam pred početak kvalifikacija - rekao je Faruk Hadžibegić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.