Da se pitaju navijači

Husrefu Musemiću glas za Predsjedništvo BiH

Objavljeno: 07.10.2018. u 15:00

Iako njegovo ime nije među kandidatima za člana Predsjedništva BiH, jedan navijač FK Sarajevo, očito prezadovoljan igrom Bordo tima, odlučio je među bošnjačke kandidate dopisati ime Husrefa Musemića i "glasati" za njega

Musemić je jučer u Doboju kod Kaknja doživio velike ovacije navijača Sarajeva

FOTO: FACEBOOK / FK SARAJEVO

U Bosni i Hercegovini danas se održavaju Opći izbori na kojim a građani naše zemlje biraju članove Predsjedništva Bosne i Hercegovine, predstavnici za Predstavnički dom Bosne i Hercegovine, Predstavnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, Predsjednik Republike Srpske, Potpredsjednik Republike Srpske i predstavnici za Narodnu skupštinu Republike Srpske, kao i predstavnici za Skupštine kantona u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Ovo su ujedno Opći izbori u historiji naše. Za izbore su se prijavile 72 političke partije i 39 nezavisnih kandidata.

Iako njegovo ime nije među kandidatima za člana Predsjedništva BiH, jedan navijač FK Sarajevo, očito prezadovoljan igrom Bordo tima, odlučio je među bošnjačke kandidate dopisati ime Husrefa Musemića i "glasati" za njega.

U Bosni i Hercegovini nažalost još uvijek imamo taj problem da pojedinci izbore uopće ne shvataju ozbiljno, a ovaj navijač nije ni prvi ni posljednji. Sigurno je da će i drugi fudbalski tabori dobiti "glasove".

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije