open-navfaktor-logo
search
Sebastián Eslava
Isplivale provokativne fotografije glumca iz serije Odmetnica
Sebastián Eslava je čini se konačno dobio priznanje kolumbijske javnosti i to za svoju ulogu u seriji "Odmetnica"
31.08.2018. u 19:22
get url
text

Serija se gotovo cijelo vrijeme emitiranja držala među pet najgledanijih sadržaja u ovoj zemlji.

Zbog medijske pozornosti isplivale su i njegove golišave slike iz vremena kada je bio model.

Sebastián potiče iz vrlo ugledne obitelji. Majka Olga Lucía Vélez je poznata slikarica , a otac mu je slavni kolumbijski matador José Humberto Eslava Cáceres. Cijeli je život bio okružen umjetnošću, pa je i sam odlučio uraditi neke umjetničke fotografije koje su ga kasnije dovele do posla modela.

Naravno, na početku je sve to bilo pomalo izazovno, tako da su te fotografije odmah nakon što je glumac postao slavan izašle u javnost.

Sa 18 godina otišao je u SAD na studije kod Stelle Adler, maestre koja je radila sa veličinama poput Marlona Branda. Sebastián Eslava se kasnije vratio u Kolumbiju ali godinama nije dobijao zapažene uloge. U to vrijeme radio je na projektu ekraniziranja karijere svoga oca, koja je zaista bila spektakularna.

Kada se dogodila uloga u seriji “Odmetnica“ koja je Sebastiána vinula u zvijezde, projekt o ocu je pao u drugi plan.

Glumac trenutačno nema djevojku pa sve one kojima se sviđaju ove njegove slobodnije fotografije, mogu zapratiti njegov Instagram profil koji ima 222.000 sljedbenika.

Sebastián sada uživa u slavi i novcu koje mu je donijela serija "La niña" koju OBN TV prikazuje radnim danima u 16 sati.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.