open-navfaktor-logo
search
Bayern potvrdio
Isplivao novi skandal Francka Riberyja
Bayern je napad na novinara potvrdio, ali za sada ovaj incident nije želio komentarisati incident
22.11.2018. u 22:08
get url
text

Samo deset dana nakon što je udario Patricka Guilloua, bivšeg nogometaša koji radi za beIN Sports koji ga je kritikovao nakon poraza od Borussije Dortmund, pojavila se informacija o novom napadu Franka Riberyja.

Ovog puta je žrtva fotograf kojeg je napao ispred Allianz Arene, piše Sportbuzzer.

Incident se dogodio puno prije napada na novinara, još sredinom septembra kada je Bayern igrao s Bayerom (3:1). Ribery je stadion napustio prije nego što je utakmica završila, morao je ići zbog porodičnih razloga kući pa je pozvao taksi. U trenutku dok je ulazio u vozilo, ugledao ga je neimenovani fotograf, "opalio" nekoliko fotografija, ali i upalio kratak Riberyjev fitilj.

Francuz je istrčao za njim, uhvatio ga za ruku i natjerao ga da izbriše sve fotografije.

Bayern je napad na novinara potvrdio, ali za sada ovaj incident nije želio komentarisati incident.

Incidenti nisu strani Riberyju. Vjerovatno i najpoznatiji koji se veže uz njegovo ime je onaj kada se zabavljao s maloljetnom prostitutkom, a četiri godine nakon toga je morao na policiju jer je prijatelju dao 15.000 eura kako bi ovaj unajmio deset eskort djevojaka.

Nepredvidiv je i na terenu, a posebno se pamti njegova nervoza u utakmici s Real Madridom tokom koje je ošamario Danija Carvajala.

- Bilo je tenzija i nervoze. Da, udario sam ga, ali se ne kajem zbog reakcije, jer je i on mene udario - rekao je tada Ribery.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.