"Ivfluenserka" je one woman show, odnosno predstava u formi stand up-a, čiji tekst i režiju potpisuje Admir Crvčanin. Na duhovit način priča kako je jedna djevojka i zašto postala influenserka.

- Predstava nije kritika zanimanja influensera koliko kritika društva u kojem influenseri imaju navodni uticaj i propituje kakav je to uticaj i da li uopšte on postoji. Da li se jedno slomljeno srce krije iza sponzorisanih objava i da li je veliki broj followera put do sreće? Na sve to odgovara zanimljiv lik jedne influenserke čiji životni put će publiku nasmijati do suza ali i potaknuti na razmišljanje o tome šta znači biti influenser- pojašnjava Vojinović.

Predstava se, dakle, bavi novim društvenim fenomenom nastao usljed nagle eskpanzije društvenih mreža i njihovog "utjecaja" na naše živote i živote mladih ljudi. Ko su influenseri zapravo? Na šta oni utječu? Kako žive kada ugase svoje profile na društvenim mrežama? Kako se uopšte postaje influenser?

Karte su puštene u prodaju i mogu se uzeti online putem sistema kupikartu.ba ili direktno u prostorijama BIS-a po cijeni od 10 KM.

Ivana Vojinović jedna je u mnoštvu mladih umjetnika koji nisu stalno angažirani na poslovima iz svoje struke te je prinuđena da se kao freelance glumica izbori za svoje mjesto u teatru.
Široj javnosti je poznata po ulogama iz domaćih humorističnih serija- "Lud, zbunjen, normalan" i "Kriza".