Glumi poznata ekipa

Jasmin Duraković u Sarajevu snima film "Sve o ljubavi, knjigama i psima"

Objavljeno: 05.07.2019. u 18:33 Autor: M. Ču.

U filmu se pojavljuju poznata lica poput glumca Senada Bašića, scenografa Osmana Arslanagića ili konceptualnog umjetnika Jusufa Hadžifejzovića

FOTO: Facebook

Pod rediteljskom palicom Jasmina Durakovića u Sarajevu je ovih dana počelo snimanje njegovog novog dugometražnog igranog filma "Sve o ljubavi, knjigama i psima".

- Scenarij sam počeo pisati prije 4 godine, a sada je vrijeme da bude na velikom platnu. Hvala ekipi na podršci! Trebat će ovome filmu da kraja snimanja - napisao je Duraković u postu na svom Facebook profilu koji su pratile fotografije sa snimanja.

U filmu se pojavljuju poznata lica poput glumca Senada Bašića, scenografa Osmana Arslanagića ili konceptualnog umjetnika Jusufa Hadžifejzovića.

O čemu će govoriti još je u tajnosti, ali ako je suditi po prethodnim ostvarenjima Durakovića, priča će biti angažirana i bosanskohercegovačka.

Do sada je snimio četiri dugometražna igrana filma: "Nafaka", "Sevdah za Karima", "Ja sam iz Krajine, zemlje kestena", "The Final Barrier".

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije