open-navfaktor-logo
search
Emotivna poruka
Jovanović: Mir i spokoj svakoj kosti pod nišanom u Potočarima, vječno prokletstvo dželatima iz mog naroda
Lider Liberalno demokratske partije Srbije Čedomir Jovanović oglasio se danas na društvenim mrežama i poslao poruku povodom 27. godišnjice genocida u Srebrenici. 
11.07.2022. u 13:16
get url
text

- Uprkos svemu, svim koronoma i svim njihovim posljedicama koje su me spriječile da samo mislima a ne i prisustvom budem u Potočarima, više nego ikad želim svima da poručim da i danas, uprkos svih 27 godina, dugih kao vječnost i dalje postoje samo nijema većina, lajave zvijeri i i mi... umjesto većine da govorimo, svijet zvijeri u pakao da otjeramo, svaku majku, kćerku, sestru i suprugu srebreničkih mučenika od zla da čuvamo, Srbima obraz da vratimo tako što ćemo o genocidu i grijehu počinjenim u naše ime reći istinu, o pojedincima koji su odgovorni ali i o nama koji smo im dozvolili da postanu naša slika i prilika.

Mir i spokoj svakoj kosti pod nišanom u Potočarima, porodici, narodu i prijateljima koji se danas pred njima klanjaju, vječno prokletstvo dželatima iz mog naroda, koji su Bošnjake ubijali i nas Srbe za vječnost time žigosali, snaga mome narodu da se sa istinom suoči, od sopstvenog zla oslobodi i tako našoj djeci čist obraz ostavi… Odustat ćemo Nikad! - poručio je Jovanović. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.