Sarajevo

Kamere snimile razbojnika sa Željinim šalom: Ako ga prepoznate, pozovite 122

Objavljeno: 11.01.2019. u 16:09

Kako se nezvanično moglo čuti, razbojnik je  jednu od žena koja je kupovala u prodavnici zatvorio u magacin te da je uperio pištolj prema mušteriji koja je u momentu pljačke ušla u prodavnicu.

FOTO: MUP KS

MUP Kantona Sarajevo objavio je danas fotografije "skinute" sa kamera videonadzora, koje su snimile pljačku koja se prije tri večeri dogodila u prodavnici "Amko Komerc" na Trgu međunarodnog prijateljstva na Alipašinom Polju.

Foto: MUP KS

Razbojništvo se dogodilo u utorak oko 19.30 sati  a kada je maskirani razbojnik sa kapom na glavi i šalom preko lica upao u prodavnicu i od radnice, prijeteći pištoljem, zatražio novac.

Nezvanično se moglo čuti da je razbojnik jednu od žena koja je kupovala u prodavnici zatvorio u magacin te da je uperio pištolj prema mušteriji koja je u momentu pljačke ušla u prodavnicu.

Shvativši šta se događa, žena je uspjela pobjeći i pozvati pomoć. Međutim do dolaska policije razbojnik je uspio pobjeći. Potraga za njim je u toku. 

- Pozivamo građane da, ukoliko prepoznaju osobu sa fotografije, obavijeste policijske službenike Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo na brojeve telefona 122 ili 033/474-000 - saopćili su iz MUP-a KS.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije