open-navfaktor-logo
search
Gradski derbi
Karte za jug se dobro prodaju, Manijaci organizovano stižu na Koševo
Ulaznice za južnu tribini mogu se kupiti i danas u Fan Shopu Željezničara na stadionu Grbavica u periodu od 10 do 19 sati, dok će se prodaja vršiti i sutra od 9 do 14 sati
29.11.2019. u 16:48
get url
text

Fudbaleri Sarajeva i Željezničara sutra će odigrati 120. ligaški derbi. Drugi ovosezonski duel gradski rivali dočekuju na prve dvije pozicije premijerligaške tabele, a uoči meča 18. kola Bordo tim ima tri boda više u odnosu na ljutog rivala.

Rukovodstvo aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine timu s Grbavice odlučilo je ustupiti 3.800 ulaznica za sutrašnji meč. Prodaja ulaznica za navijače Željezničara počela je u četvrtak od 19 sati, a cijena ulaznice je 10 KM.

Pristalice kluba iz Zvorničke 27 ulaznice za derbi mogu su kupiti i danas u Fan Shopu Željezničara na stadionu Grbavica u periodu od 10 do 19 sati, dok će se prodaja vršiti i sutra od 9 do 14 sati.

Interesa za ulaznice, koje su namijenjene isključivo za južnu tribinu ne manjka, a da prodaja ne ide loše mogli smo se i uvjerili smo se i sami.

Odlukom MUP-a Kantona Sarajevo, a prema odredbama Zakona o javnom okupljanju, ulaznice se prodaju isključivo uz lični dokument, a jedan navijač može kupiti jednu ulaznicu.

Okupljanje najvatreniji navijača Željezničara zakazano je za 13 sati na Vrbanja mostu odakle bi pola sata kasnije, u korteu, trebali krenuti put Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase". Početak utakmice zakazan je za 16 sati.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.