open-navfaktor-logo
search
Napadač Universitatee
Koljić o reprezentativnim planovima: Želim naslijediti Edina Džeku
Napadač rumunske Universitatea Craiove Elvir Koljić oporavio se od teške povrede koju je zadobio prošle godine zbog čega je pauzirao gotovo deset mjeseci.
14.09.2021. u 17:51
get url
text

VEZANI TEKST - Koljićev projektil za preokret i pobjedu Universitatee nad Rapidom

Napadač koji je do teškog loma noge imao status reprezentativca Bosne i Hercegovine istakao je da želi da se vrati na prijašnji nivo, ali i naglašava da mu je za potrebno vremena.

- Znam da svi jedva čekaju da budem kao prije. I ja to želim, ali je teško. Ne mogu biti na 100 posto nakon deset mjeseci bez fudbala. Osjećam se veoma dobro, ali mi je potrebno malo vremena da se vratim u vrhunsku formu - rekao je Koljić za zvaničnu klupsku stranicu te se zahvalio navijačima na podršci koju je imao tokom oporavka.

Nekadašnji napadač Krupe, Borca i Rudara iz Prijedora do sada je upisao četiri nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine i vjeruje da može zamijeniti Edina Džeku u nacionalnom timu naše zemlje.

- Moji najdraži napadači su Edin Džeko, Zlatan Ibrahimović i Ronaldo. Ne znam koliko se mogu upoređivati sa njima, ali mislim da vrhunski napadač mora imati malo od svakog od njih. Džeko je nevjerovatan fudbaler, vrhunski je čovjek, upoznao sam ga u reprezentaciji i želim ga naslijediti u reprezentaciji kada se oprosti. Nadam se da mogu zauzeti njegovo mjesto, ali je i dalje dug put do toga. Moram igrati mnogo bolje u Rumuniji kako bih dobio mjesto u reprezentaciji - lazao je bh. napadač.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.