open-navfaktor-logo
search
DFB Pokal
Kovač bez šesterice, nevjerovatna kvota na protivnika Bavaraca
Kovač protiv Rodinghausena neće moći računati na Tolissoa, Comana, koji su povrijeđeni već duže vrijeme, a osim njih neće biti Rodrigueza, Boatenga, Robbena i Ulreicha
29.10.2018. u 15:12
get url
text

Seriju od četiri utakmice bez pobjede u svim takmičenjima, fudbaleri Bayerna prekinuli su sa tri vezana trijumfa, dva u Bundesligi i jedan u Ligi prvaka.

U vikendu koji je iza nas izabranici Nike Kovača slavili su s 2:1 na gostovanju kod Mainza, i tako na najbolji mogući način iskoristili domaći remi Borussije Dortmund u duelu sa Herthom (2:2), kako bi se približili vodećem timu njemačkog elitnog fudbalskog ranga.

Aktuelni prvak za Milionerima sada zaostaje dva boda, a priliku da nastave pobjedničku seriju Bavarci će imati već sutra kada u 2. kolu DFB Pokala gostuju kod Rodinghausena.

U ovovoj utakmici gosti su izraziti favorit. Prema kladionici MOZZART kvota na pobjedu Bayerna iznosi 1.02, na remi 15.00, dok se na pobjedu domaćina nudi kvota od nevjerovatnih 40.00.

MOZZART je ponudio još niz opklada za ovaj meč, a izdvaja se opcija Oba tima daju gol (GG) sa kvotom 2.70. Pogledajte kompletnu ponudu za ovaj meč.

Kovač protiv Rodinghausena neće moći računati na Corentina Tolissoa i Kingsleyja Comana, koji su povrijeđeni već duže vrijeme, a osim njih neće biti Jamesa Rodrigueza, Jeromea Boatenga, Arjena Robbena i Svena Ulreicha.

Rezervni golman Bavaraca nije povrijeđen, ali očekuje prinovu u porodici.

Utakmice 2. kola DFB Pokala igraju se sutra, a sastavu:
Chemie Leipzig - Paderborn (18.30 sati)
Darmstadt - Hertha (18.30)
Hannover - Wolfsburg (18.30)
Ulm - Fortuna Dusseldorf (18.30)
Augsburg - Mainz (20.45)
Heidenheim - Sandhausen (20.45)
Rodinghausen - Bayern (20.45)
Wehen - Hamburger SV (20.45)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.