open-navfaktor-logo
search
Srbijanski stručnjak
Lalatović predstavljen u Borcu: Ne zanima me nacionalnost, želim jedan od dva trofeja
Nenad Lalatović, 44-godišnji kontroverzni stručnjak iz Srbije, danas je predstavljen kao novi trener Borca.
10.06.2022. u 18:03
get url
text

U redove banjalučkog tima stigao je nakon što je sa Radničkim iz Kragujevca izborio opstanak u Superligi Srbije.

Sa Borcem se neće boriti za opstanak, jer je najavio pohod na trofej. Bar jedan ove sezone.

- Hvala na povjerenju ljudima u klubu. Moje želja je bila da dođem, da se okušam u ovoj ligi. Dogovorili smo se za pet minuta, iste uvjete kao što sam imao u Srbiji sam tražio i ovdje. Nisam dizao cijenu.

Imam energiju, ali i znanje, volim ovaj posao, a što sam shvatio da je ovo kvalitetna liga u kojoj može svako svakog da pobijedi, a ne kao u Srbiji da Zvezda i Partizan uzmu po 100 bodova.

VEZANI TEKST - Kontroverzni stručnjak: Nenad Lalatović novi trener Borca?

Volim da pobjeđujem, da ukazujem poštovanje, a i neko ko voli da se odbrani kada me niko dira. Ne zanima me nacionalnost, sve ljude poštujem i cijenim i tako će biti i u budućnosti. Ovdje sam došao da sa mojim, Borcem pokušam da osvojim jedan od dva trofeja - kazao je Lalatović u prvom obraćanju medijima otkako je imenovan za trenera Borca, dodavši kako mu je želja da se u klub vrati bivši reprezentativac BiH:

- Borac pregovara sa Goranom Zakarićem, poznajem i cijenim ga kao igrača, moja želja je da se vrati i bio bi veliko pojačanje za nas.

Borac će u Banjoj Luci trenirati do 18. juna, od sutra dva puta dnevno. Dogovorene su i prijateljske utakmice. Prva je na rasporedu Vojvodina (20. juna), potom Celje (23. juna), Gorica (26. juna), a u planu je i meč sa Rijekom (29. juna).

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.