open-navfaktor-logo
search
Selektor Zmajica
Lojo: Ovaj rezultat se gradio pet godina, neće ga devalvirati raznorazni diletanti koji imaju lični interes
Goran Lojo, selektor ženske košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine, oglasio se na svom Facebook profilu poslije poraza Zmajica u 3. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.  
25.11.2022. u 10:33
get url
text

Bolja od bh. košarkašica sinoć je bila selekcija Njemačke, koja je na domaćem parketu slavila ubjedljiv trijumf rezultatom 97:58.

Selektor Zmajica poručio je da neće poći za rukom onima koji žele unišititi sve što se gradilo proteklih pet godina.

VEZANI TEKST - Razija Mujanović: Obećavam, javnost će biti upoznata sa opsturkcijama i neugodnostima koje su nam priređene

Neke nove klinke, nasljednice 5. reprezentacije Evrope u 2021., 14. reprezentacija svijeta po posljednjem zvaničnom FIBA rankingu, 5. reprezentacija Evrope u 2021., učesnice svjetskog prvenstva 2022.

Ovaj rezultat se gradio pet godina, od nula bodova na zvaničnom FIBA rankingu 2017. godine do zvanično 14. reprezentacije svijeta.

Neće ga devalvirati raznorazni diletanti koji imaju lični interes, iz samo njima znanih razloga, da unište nešto što se stvaralo 5 godina.

Idemo dalje, ne odustajemo, uskoro sa novim pozitivnim strujama, nadamo se u zajedničkom pozitivnom smjeru - poručio je Lojo.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.