open-navfaktor-logo
search
Loša i dobra vijest
Medicinski pregledi Luliću uskratili gostovanje kod Parme, Zmaj dogovorio produženje ugovora?
Poslije iznenađujućeg remija pred domaćom publikom protiv Verone (0:0), kapiten Lazija i povratnik među Zmajeve Senad Lulić završio je na medicinskim pregledima.
08.02.2020. u 14:07
get url
text

Fudbaler koji je nedavno upisao jubilarni 350. nastup za Nebeskoplave posjetio je klinicu Paideia kako bi doktori pregledali potencijalnu povredu skočnog zgloba.

Klub sa Olimpica odlučio je svog kapitena poslati na detaljne preglede nakon kojih je Simone Inzaghi zajedno s medicinskim timom trebao donijeti odluku da li kapiten putuje s ekipom na gostovanje kod Parme ili ne.

Ipak, Lulić je jučer i jutros tranirao s ekipom, a prema pisanju portala Lazionews.eu odlučeno je da Lulić neće sa saigračima put Parme. Zamijenit će ga Jony.

Lazio kod Parme gostuje sutra, a početak susreta 23. kola Serie A zakazan je za 18 sati. Detalja oko povrede Lulića nema, no za pretpostaviti je da je riječ o laškoj povredi zbog kojeg Inzaghi ne želi da pretjerano rizikuje. 

Nakon loše vijesti za navijače Lazija, vrijedi napomenuti i onu bolju. Naime kako piše La Repubblica, Lulić je dogovorio uvjete oko novog ugovora sa rimskim klubom.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.