open-navfaktor-logo
search
Zvanično
Milorad Dodik kandidat za predsjednika RS-a, Željka Cvijanović za Predsjedništvo
Milorad Dodik bit će kandidat za predsjednika Republike Srpske, a Željka Cvijanović za Predsjedništva Bosne i Hercegovine, usaglašeno je danas na sjednici Predsjedništva SNSD-a. 
01.07.2022. u 15:42
get url
text

Kandidatske liste će biti verifikovane danas na sjednici Glavnog odbora stranke u Gradišci. Poslije sjednice Glavnog odbora bit će održana konferencija za novinare, prenosi RTRS.

Nosilac izborne liste SNSD-a u banjalučkoj regiji za Narodnu skupštinu Republike Srpske je direktor Univerzitetskog kliničkog centra Srpske Vlado Đajić, a među kandidatima su, između ostalog, aktuelni narodni poslanici, ministri, predstavnici vlasti na lokalnom nivou te čelnici javnih ustanova i institucija.

Na listi su, kada je riječ o kandidatima iz Banja Luke Nataša Radulović, Borivoj Obradović, Dijana Grbić, Zorica Kuzmanović Vasilić, Nevena Todorović, Anja Ljubojević, Alen Šeranić, Nenad Grbić, kao i Irena Јoldžić i Srđan Mazalica.

Povjerenje su dobili i Radovan Dimitrić iz Mrkonjić Grada, Radenko Bubić iz Kotor Varoša, Boris Pašalić iz Čelinca te Milan Kovač iz Šipova.

Nosioci liste za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH će biti Nebojša Radmanović, Obren Petrović i Radovan Višković.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.