Asfaltiran put

Ministar Ramić posjetio povratnike u Kiseljaku

Objavljeno: 09.08.2019. u 14:37

Ukupna vrijednost projekta iznosila je oko 75.000 KM, a dužina rekonstruisanog puta iznosi 920 metara

FOTO: Ministarstvo

Federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić posjetio je povratnike u općini Kiseljak, gdje je ozvaničio završetak izgradnje asfaltnog puta u povratničkom mjestu Duhri.

Ukupna vrijednost projekta iznosila je oko 75.000 KM, a dužina rekonstruisanog puta iznosi 920 metara. Projekat je finansiralo Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica, Općina Kiseljak i mještani-povratnici.

-  Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica u ovom mandatu je napravilo iskorak u putnom povezivanju povratničkih naselja. Bolji putevi utječu na sve ostale aspekte života, a posebno na privlačenje i realizaciju investicija u lokalnoj zajednici. Podjednako je važno prisustvo povratnika ovdje u Kiseljaku, kao i u svim drugim povratničkim mjestima, zbog toga nastojimo programe ovog Ministarstva približiti njihovim potrebama - kazao je Ramić, saopćeno je iz Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica.

Foto: Ministarstvo

 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije