Četvrtak, 04.03.2021.

Magična bajka

Mostarci uživali u Zimskom gradu, klizalište oduševilo mališane

FOTO: A.B.Š.

Sunčan dan posebno su iskoristili roditelji s djecom , kako bi mališani isprobali atrakcije postavljene na šetnici

Prostor od Kosače, preko šetnice do Musale velika je pozornica prepuna različitih sadržaja. “Market of Winterville by Coca Cola” koji je počeo jučer nudi zanimljiv cjelodnevni program i različite sadržaje. Magična bajka je upotpunjena danas puštanjem u rad klizališta u Gradskom parku.

Nova mostarska atrakcija obradovala je veliki broj građana, a posebno mališane, koji će sada i u centru grada moći uživati u najljepšim zimskim radostima.

Klizalište na otvorenom , koje je zamišljeno kao vjerovatno najveća atrakcije ovogodišnjeg mostarskog “Market of Winterville by Coca Cola”, bit će otvoreno svaki dan od 9 do 22 sata.

Na potezu od Kosače do Musale postavljeno je 37 kućica koje nude jako zanimljivu lepezu ponude, od obrtničkih do tradicionalnih proizvoda. Tu su i ugostitelje kućice koje imaju šaroliku ponudu u segmentu ugostiteljstva. Ove godine ponuda je znatno bogatija, što su Mostarci i prepoznali.  Naime, kako smo se i sami uvjerili, Zimski grad, obogaćen novim sadržajima i novim konceptom okupio je danas velik broj Mostaraca i ljudi iz okolnih mjesta. Sunčan dan posebno su iskoristili roditelji s djecom , kako bi mališani isprobali atrakcije postavljene na šetnici. 

I ove godine je u Mostaru je planiran doček Nove 2020. godine na otvorenom u koju će Mostarce uvesti bandovi Hladno pivo, Gustafi i Twist. Slavlje će se nastaviti i sljedeći dan kada će se održati “after party” uz ritmove Crvene jabuke i mostarskog Big Benda”. 

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected].
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh