Održana Skupština

Nakon 29 godina "vladavine" Franje Topića: Izabran novi predsjednik HKD Napredak

Objavljeno: 06.07.2019. u 17:28

U Nadzornom odboru su: Zoran Kupreškić, Dragan Glavaš i Jakov Gavran

Nikola Čiča izabran je danas za predsjednika Hrvatskog kulturnog društva (HKD) Napredak.

Na Skupštini HKD Napredak u Sarajevu za dopredsjednike izabrani su Miroslav Landeka iz podružnice u Hercegovačko-neretvanskom kantonu, južna RH, Crna Gora, medijska slika Društva, Dražen Vikić-Topić, podružnice u kontinentalnoj RH, Mario Nenadić, ekonomska pitanja i Josip Križanović, podružnice u Srednjobosanskom kantonu, folklor u cijelom Društvu.

Za članove Središnje uprave izabrani su: Prof. dr. Franjo Topić, Fond, MCL i EZA; Venka Zorić, Pravna pitanja; Sretko Tomić, sport; Franjo Bratić, izdavaštvo; fra Mirko Filipović, podružnice u RS-u; Ivana Barišić, podružnice u Zapadnohercegovačkom kantonu i Kantonu 10, Josip Nikolić, ZD kanton, pravna pitanja; Robert Petrović, Mladi, Tuzlanski kanton s time da je ovo rok da traje mandat kao predsjednik Udruženja mladih; Ivica Kovačević, izdavaštvo i Danijel Stanić, mediji.

U Nadzornom odboru su: Zoran Kupreškić, Dragan Glavaš i Jakov Gavran.

Za članove Disciplinskog suda izabrani su: Luka Brković, Vedrana Šimić i Željko Galić, saopćeno je iz HKD Napredak.

Izvor:   Fena

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije