open-navfaktor-logo
search
OV Novi Grad
Naša stranka: Izvinjavamo se zbog prevare Enise Spahić, izdaje povjerenja i glasa koji ste dali
Danas je održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Novi Grad Sarajevo, na kojoj je skupštinska većina, okupljena oko SDA, izabrala Tajiba Delalića (SDA) za predsjedavajućeg Općinskog vijeća.
13.01.2021. u 17:18
get url
text
Enisa Spahić

Za njegovo imenovanje je glasala i Enisa Spahić, donedavna članica Naše stranke, te su se tim povodom oglasili iz Općinskog odbora Naše stranke Novi Grad.

- Građani i građanke Općine Novi Grad, izvinjavamo vam se zbog prevare Enise Spahić, izdaje našeg cjelokupnog bloka, i izdaje vašeg povjerenja i glasa koji ste dali za ideju koju slijedimo. Voljeli bismo da je situacija drugačija, te da možemo stati u odbranu imena svakog našeg člana i govoriti o istupima, ali njegovim/njenim čistim namjerama. Nažalost situacija danas nije takva – navodi se u reakciji Naše stranke.

Podsjećaju da je Enisa Spahić, koju u nastavku saopćenja oslovljavaju kao "osoba inicijala E. S.", bila sekretar Općinskog odbora Naše stranke Novi Grad, članica Glavnog odbora, te da je u posljednja dva ciklusa kotirala visoko na listi.

- Žao nam je što smo pružili priliku kadidatkinji na poziciji broj dva i time joj osigurali mjesto u Općinskom Vijeću – navodi se u reakciji.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.