open-navfaktor-logo
search
Razočaran i tužan
Neymar objavio emotivno pismo: Bojim se da ne znam koliko dugo mogu izdržati
Brazilac Neymar zbog povrede aduktora pauzirat će mjesec i propustit će prvi duel osmine finala Lige prvaka protiv Barcelone (16. februar).
12.02.2021. u 10:06
get url
text

Zanimljivo, sjajni Brazilac i u proteklih šest godina u isto vrijeme je bio povrijeđen, te je svaki put putovao u domovinu na proslavu sestrinog rođendana (11. mart).

Mnogi teoretičari zavjera su odmah posumnjali kako je Neymar i sada baš zbog toga odglumio povredu, ali je prvotimac PSG-a odlučio pojasniti o čemu se radi.

Na Instagramu je objavio emotitvno pismo.

- Tuga je velika, bol je neizmjerna i plač je stalan. Još jednom ću morati prekinuti raditi ono što najviše volim, a to je igrati fudbal. Ponekad mislim da je problem moj stil igre jer driblam i stalno dobivam batine. Ne znam jesam li problem ja ili ono što radim na terenu...

To je tužno. Pretužno mi je kad slušam igrače, trenere, komentatore kako viču: "Treba ga udarati", "Pada, pada, stalno pada", "Samo plače", "Razmaženi klinac"...

Iskreno, razočaran sam i tužan i bojim se da ne znam koliko dugo mogu izdržati. Samo želim biti sretan igrajući fudbal. Samo to... - napisao je Neymar.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ene10ta Érre neymarjr (@neymarjr)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.