open-navfaktor-logo
search
Šokirana prijavom
Oglasila se Sabrina Buljubašić: Moram priznati da sam...
Nekadašnja direktorica FK Sarajevo oglasila se danas na društvenim mrežama povodom informacije da je protiv nje od strane kluba pokrenut krivični postupak.
16.04.2022. u 17:05
get url
text

Prijava je podnesena nadležnom Tužilaštvu u Sarajevu i uslijedila je nakon obavljene detaljne revizije poslovanja kluba iz prethodnih godina.

VEZANI TEKST - Sarajevo podnijelo krivičnu prijavu protiv Sabrine Buljubašić

- Moram priznati da sam iznenađena natpisima u medijima u kojima se tvrdi da je protiv mene podnesena krivična prijava. Zvanično nisam dobila obavijest da se protiv mene vodi istraga i za krivičnu prijavu sam saznala iz medija, što me je šokiralo i iznenadilo - napisala je Buljubašić na Instagramu i dodala:

- U svakom slučaju, ukoliko dobijem poziv za izjašnjenje, po bilo kojem osnovu, rado ću se odazvati i biti na raspolaganju svim istražnim organima, kao što sam bila i do sada. Bit ću potpuno transparentna. Odbacujem sve insinuacije da sam oštetila klub, a to ću, ukoliko bude bilo potrebno i dokazati, na mjestu gdje se takve stvari i dokazuju - zaključila je Buljubašić.

Sabrina Buljubašić je na mjesto direktorice FK Sarajevo imenovana u augustu 2016. godine, a Upravni odbor kluba sa Koševa u oktobru prošle godine odlučio je da sporazumno raskine saradnju sa njom.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.