open-navfaktor-logo
search
Pred Leotar
Oglasili se Manijaci: Vraćamo se na Grbavicu, za nas navijače ova utakmica će ući u historiju
Fudbaleri Željezničara proljetni dio sezone otvorit će u subotu od 16 sati protiv Leotara u osmini finala Kupa BiH.  
13.02.2023. u 19:19
get url
text

Ovaj meč bit će poseban i za navijače Plavih, jer će prvotimci Želje na teren istrčati sa novim generalnim sponzorom - The Maniacs. 

- U susret nam ide utakmica koja nosi posebnu težinu. Vraćamo se na Grbavicu nakon preduge pauze. Za nas navijače ova utakmica će ući u historiju. Igrači će prvi put istrčati na teren sa dresovima na kojima se nalazi natpis grupe.

Željini navijači zvanično su postali generalni sponzor kluba što je presedan u fudbalskom i navijačkom svijetu. Utakmica s Leotarom, koliko je bitna sa fudbalskog aspekta, još je značajnija s navijačkog. Ovu utakmicu iskoristit ćemo priliku da krunišemo uspješnu akciju generalnog sponzora.

Nema boljeg mjesta za obilježiti i proslaviti uspješnost akcije od južne tribine. S te tribine je akcije počela, na njoj neka se i završi. S toga, ovo je poziv svim Manijacima i Željovcima da ovu utakmicu dođu na jug i budu dio spektakla!

Osim toga, mnogo je razloga da stadion u subotu bude pun, jer to tako treba, jer volimo klub, jer smo navijači koji jedva čekaju ponovo biti na stadionu... Svi na Grbavicu, svi na jug - poručili su Manijaci.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.