open-navfaktor-logo
search
Akcija "Square"
Oglasio se vijećnik Novog Grada Sarajevo Elvis Hodžić: Nisam se uplašio i neću prestati raditi za zajednicu
Elvis Hodžić, vijećnik Stranke za BiH u Općinskom vijeću Novi Grad Sarajevo, koji je bio uhapšen u akciji "Square" 25. maja pa isti dan pušten na slobodu, oglasio se na svom Facebook profilu.
27.05.2023. u 15:04
get url
text
Elvis Hodžić

VEZANI TEKST - Uhapšeni vijećnik iz Novog Grada Sarajevo Elvis Hodžić pušten na slobodu nakon saslušanja

- Obzirom da mediji nisu posvetili posebnu pažnju činjenici da sam nakon hapšenja istog dana nakon mog iskaza i pušten na slobodu, želim da vas ovim putem obavjestim o sljedećim činjenicama:

Nisam kriv. Nisam počinio nikakav zločin. Nisam se ogriješio o niti jedan zakon. Nastavit ću raditi vijećnički posao u interesu svih građana, a sada još jače i posvećenije.

Također, zabrinut sam jedino za psihičko zdravlje moje djece i roditelja koji su putem medija bombardovani pompoznim informacijama o mom hapšenju i to bez zaštite ličnih podataka i to samo u mom slučaju.

Objavljene su moje fotografije pa čak i zajedničke fotografije sa načelnikom Semirom Efendićem da bi vjerovatno postigli još veći rejting i posjećenost portala.

Moja mlađa kćerka nije bila u psihičkom stanju otići u školu (djeca u školi znaju biti veoma okrutni u tom uzrastu/ buling).

Ušao sam u politiku financijski stabilan i realiziran za razliku od velike većine. Moj jedini motiv je pomoći lokalnoj zajednici i biti na usluzi svojim sugrađanima. Nisam se uplašio i nemam namjeru prestati raditi za zajednicu.

Hvala Vam na podršci i razumjevanju - napisao je Hodžić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.