open-navfaktor-logo
search
Imala visoku temperaturu
Optužuje Krizni štab: Doktorica i političarka Diana Zelenika pozitivna na koronavirus
Doktorica iz Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar, zvaničnica HDZ-a 1990 i bivša državna zastupnica Diana Zelenika objavila je danas da je pozitivna na koronavirus.
19.07.2020. u 18:02
get url
text

- Da, ja sam je nazvala MMF korona, a sada imam samo koronu dok je MMF popapao Đepeto, iako naše pravosuđe nikako da ga pronađe. Zašto MMF korona? Jer kako rasporediše lovu tako kod nas nestade šatora, nestade prevencije, otvoriše se vrata svim ambulantama i podobnim prijateljima koji su počeli šetati po pojedinim odjelima. Iako sam već pisala o tome da nisu smjeli ukinuti mjere prevencije dok ne prođe bar 28 dana bez ijednog oboljelog u području tri kantona koja gravitiraju SKB Mostar, no čemu mjere kad je lova stigla. Naš, kako kažu dobro plaćeni Krizni štab to nije bilo briga - napisala je Zelenika na Facebooku.

Mnogi od njih, dodala je, kao što je načelnica klinike na kojoj radim ne dežura posljednjih desetak godina, a nama drži predavanje o izvanrednoj situaciji.

- Uz dobru materijalnu naknadu i moć i ne javljaju se na telefon kada im hoćete reci da ste na radnom mjestu dobili visoku temperaturu. Načelnica se nije javila nikako, a zamjenica direktora, inače rodbinski vezana, a član Kriznog štaba, nakon pet sati s netačnom informacijom. I nije ih ni briga jer ja nisam kuma, niti, kako jedan kolega reče član HDZ BiH, a on iako jest,e nije dobio novac kao ovi u kriznom štabu. I tako stiže meni korona bez MMF-a s visokom temperaturom i bolovima, ali na sreću bez respiratornih simptoma. Ovo pišem, ne radi toga da promijenim Krizni štab koji nas je životno ugrozio, nego da moji prijatelji znaju da nisam na respiratoru, da mi je saturacija kisikom 98 posto. Prijateljima će biti drago, dušmanina krivo - navela je Zelenika.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.