navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Čudnog ukusa i skupa

Ovaj restoran "šunku od lubenice" naplaćuje 130 maraka

Ugostitelji su u takmičenju sa konkurencijom primorani na stalno inoviranje ponude. Tako je njujorški restoran "Ducks Eatery" nedavno na svoj meni stavio vegansku "šunku od lubenice".

Objavljeno: 10.08.2018. u 20:10
get url
text

Ukratko, kao što možete i očekivati, to je lubenica, koja je dimljena poput šunke.

Sam proces pripreme šunke od lubenice prilično je dug, Najprije je chef drži na dimu osam sati, a potom je marinira u smjesi soli, pepela i začina čak četiri dana.

Naravno, ekipa na Twitteru nije baš oduševljena ovom idejom:

- Ne mogu shvatiti zašto to radite, pobogu?

- Ovo je naprosto grozno. Žao mi je što to rade lubenici.

- Čekajte, vi biste da vam platim 130 maraka da mi uništite lubenicu?

- Ovo je gore od ananasa na pizzi!

- Svaki put kad vidim neki video u kojem se kuha, bojim se da će to opet biti ona prokleta lubenica.

Jeremy Jacobowitz, tip koji stoji iza YouTube kanala Brunch Boys, probao je ovu lubenicu u jednom od videa. Iako je rekao kako joj je okus "čudan", svejedno je zaključio da je ukusna.

 

Don’t let that caramelized skin fool you - this smoked “ham” is 100%

A post shared by Ducks Eatery (@duckseatery) on