open-navfaktor-logo
search
Nepotrebne gužve
Plaćanje režija može sačekati i nema potrebe rizikovati svoje zdravlje
Ovo je svakodnevna slika gužve pred Centrom za plaćanje komunalnih usluga koji je smješten u prostorijama Sarajevogasa na Dolac Malti, ulica Envera Šehovića.
06.04.2020. u 10:49
get url
text
Centar za komunalne usluge

I u vrijeme kada se apeluje da građani ne izlaze, pred Centrom su deseci građana kojima se žuri da plate vodu, gas, grijanje i smetljarinu. Pošto se pušta u prostoriju za naplatu samo po jedno, stvori se velika gužva naročito u jutarnjim satima.

I prije nego se otvori Centar, mnogi dođu i sat ranije da budu prvi u redu za plaćanje. A u redu su stari, mladi sa maskama i bez maski i uglavnom poštuju rastojanje od 1,5 metara.

Režije se mogu platiti i karticom preko banaka. Ne moraju se odmah ni izmiriti ni računi za vodu, smetljarinu, gas i grijanje. U ovoj situaciji niko vam neće isključiti gas ili zavrnuti vodu, pa se računi mogu platiti i kasnije.

U ovakvim redovima izlažete se velikim rizicima po vaše zdravlje i onih koji vas okružuju na ulici, komšiluku i u svojoj kući. Budite strpljivi i ostanite u svojoj kući, nema potrebe da stojite u redovima jer zdravlje je najpreče.

{$galerijaFotografija}

Centar za komunalne usluge 06.04.2020.Ines Lučić
1 od 9
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.