Podrška za Rođene

Fudbalere Veleža na treningu dočekao veliki broj navijača

Objavljeno: 14.03.2019. u 15:29

Današnji trening izabranika Ibre Rahimića pratila je velika grupa navijača Rođenih, a svoje ljubimce pozdravili su glasnim skandiranjem

FOTO: FACEBOOK

Fudbaleri Veleža proteklog vikenda doživjeli su prvi ovosezonski poraz u Prvoj ligi FBiH.

Rođeni su s 1:0 izgubili u Goraždu, a fudbaleri, rukovodstvo ali i navijači mostarskog kluba bili su ogorčeni suđenjem Kenan Bajraktarevića.

Uprkos žestokim optužbama Veleža i dostavljenim dokazima, kao i predatoh žalbi, iz NS FBiH su istakli da "suđenje nije uticalo na rezultat", iako je bilo nekoliko greška.

Iz N/FSBiH naglasili su da "iskreno žaljenje zbog dešavanja na utakmici 17. kola Prve lige FBiH FK Goražde-FK Velež", ali i da je "Nogometni savez Federacije BiH isključivo i jedino nadležan i odgovoran za organizaciju i vođenje svih segmenata takmičenja u Prvoj ligi, uključujući i segment suđenja".

Ipak, čini se da su posljednja dešavanja probudila inat u navijačima Veleža.

Naime, današnji trening izabranika Ibre Rahimića pratila je velika grupa navijača Rođenih, a svoje ljubimce pozdravili su glasnim skandiranjem sa zapadne tribine stadiona u Vrapčićima.

Velež će u 18. kolu Prve lige FBiH ugostiti Jedinstvo iz Bihaća.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije