Sapunica

Povratak Neymara na Nou Camp ovisi o dvojici igrača Barcelone

Objavljeno: 28.08.2019. u 18:20

U PSG-u nemaju ništa protiv da u transfer uključuje i dva igrača Barcelone

FOTO: anadolija

Dogovor Barce i PSG-a oko transfera Neymara sve je bliži. Kako javlja katalonski Sport, pozivajući se na izvore bliske pregovaračima, uvedena je i nova opcija koja bi definitivno mogla ubrzati proces.

U PSG-u nemaju ništa protiv da u transfer uključuje i dva igrača Barcelone. Prvak Francuske bi prihvatio Ivana Rakitića i Ousmanea Dembelea. Pored toga Barcelona bi platila PSG-u  125 miliona eura i već je pripremila kredit kod banke.

Na čelnicima katalonskog giganta ostalo je da uvjere ove igrače da karijeru nastave na Parku prinčeva.

U slučaju da do ove varijante na kraju i dođe, Ivan Rakitić bi bio uključen u transfer, a Dembele bi otišao na pozajmicu. Navodno, čeka se samo još Dembeleov pristanak. Odlazak ove dvojice igrača rasteretio bi budžet Barcelone, što je jako bitno zbog dolaska brazilske zvijezde.

Iz Barcelone su u utorak nakon razgovora s čelnicima PSG-a kazali kako dogovor nije postignut, ali da su stavovi približeni.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije