Goražde

Šakom udario policajca i prijetio da će mu pobiti porodicu

Objavljeno: 21.01.2019. u 15:41

Uhapšen muškarac koji je napao policajca, udarivši ga šakom u glavi i stomak, a potom mu prijetio kako će ubiti njega i njegovu porodicu

FOTO: Ilustracija

Goraždanska policija uhapsila je u petak kasno navečer H. E. iz Goražda, zbog napada na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti.

Kako je saopćeno iz MUP-a Bosansko-podrinjskog kantona, policajci su oko 23.15 sati u ulici Salih-bega Kuljuha u Goraždu, najvjerovatnije zbog opiranja osumnjičenog, bili primorani upotrijebiti palice, te ga fizički savladati i sataviti mu lisice na ruke. 

E. H. je prije toga napao policajca, udarivši ga šakom u glavi i stomak, a potom mu je prijetio kako će ubiti njega i njegovu porodicu. 

On je nakon hapšenja smješten u prostorije za zadržavanje u Policijskoj upravi Goražde.

- O svemu je upoznat i dežurni tužilac goraždanskog Kantonalnog tužilaštva, koji je djelo okvalifikovao kao krivično djelo napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti - kazali su iz policije.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije