Izbori u RS-u

Salkić osvojio više glasova od Durakovića i Ahmetovića u njihovim rodnim mjestima

Objavljeno: 07.10.2018. u 21:52

U Luci, rodnom mjestu Ćamila Durakovića, Salkić je osvojio duplo više glasova od Durakovića, a u Sućeskoj, rodnom mjestu Ahmetovića Salkić je osvojio skoro tri puta više glasova od Ahmetovića

Kandidat Koalicije "Zajedno za BiH" za predsjednika/potpredsjednika bh. entiteta Republika Srpska iz reda bošnjačkog naroda Ramiz Salkić iz SDA, prema do sada prebrojanim glasovima, osvojio je više glasova u rodnim mjestima Ćamila Durakovića i Sadika Ahmetovića nego pomenuta dvojica kandidata.

U Luci, rodnom mjestu Ćamila Durakovića, Salkić je osvojio duplo više glasova od Durakovića. Tačnije, Salkić je osvojio 38 glasova, dok je Duraković osvojio 19.

U Sućeskoj, rodnom mjestu Ahmetovića Salkić je osvojio skoro tri puta više glasova od Ahmetovića. Naime, Salkić je osvojio 106, dok je Ahmetović osvojio samo 37 glasova.

Izvor:   Faktor/Bportal

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije