Muzikom za život

Sarajevo: Humanitarni koncert za liječenje Lejne Smajić 

Objavljeno: 24.05.2019. u 19:02

Ulaz je slobodan, a dobrovoljni prilozi za liječenje dvadesetomjesečne Lejne iz Sarajeva, kojoj je dijagnosticirana limfoblastična leukemija, bit će prikupljani tokom koncerta u Bosanskom kulturnom centru

Humanitarni koncert "Muzikom za život" čiji je cilj prikupljanje sredstava za liječenje Lejne Smajić bit će održan 29. maja u Bosanskom kulturnom centru u organizaciji Srednje muzičke škole Sarajevo.

Ulaz je slobodan, a dobrovoljni prilozi za liječenje dvadesetomjesečne Lejne iz Sarajeva, kojoj je dijagnosticirana limfoblastična leukemija, bit će prikupljani tokom koncerta.

Pored učenika Srednje muzičke škole Sarajevo na koncertu učestvuju Muzička akademija Sarajevo, Muzička akademija Univerziteta u Istočnom Sarajevu, Srednja muzička škola JU Srednjoškolski Centar "Istočna Ilidža", Osnovna muzička škola "Mladen Pozajić", Osnovna muzička i baletska škola "Novo Sarajevo", Osnovna muzička škola Ilidža, Škola za osnovno muzičko obrazovanje Istočno Sarajevo, Muzička škola "Basics" i Muzička škola "Mali Mozart", saopćili su organizatori. 

Izvor:   Fena

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije