open-navfaktor-logo
search
Najavljene sankcije
Snimak vaspitačice u vrtiću šokirao hrvatsku javnost
Povodom snimka saopćenje su uputili gradonačelnik Imotskog Ivan Budalić i vršiteljica dužnosti direktorice Dječjeg vrtića Imotski Jelenka Jukić
24.11.2018. u 09:40
get url
text
Snimak nastao u vrtiću u Imotskom

Video snimak iz dječijeg vrtića u Imotskom, na kojoj je zabilježeno kako se vaspitačica služi potpuno neprimjerenim rječnikom, šokirala je javnost u susjednoj Hrvatskoj.

Na snimku se čuje vaspitačica kako galami i psuje djetetu koje od nje traži igračku. Povodom snimka saopćenje su uputili gradonačelnik Imotskog Ivan Budalić i vršiteljica dužnosti direktorice Dječjeg vrtića Imotski Jelenka Jukić.

- Poštovani roditelji, preko društvenih mreža se pojavila snimka iz našeg Dječjeg vrtića, koja je s pravom i mene, roditelje i cjelokupnu javnost šokirala. Kao v.d. direktorica te odgojno obrazovne ustanove, koja do sada nikada nije imala sličnih problema, odmah sam poduzela sve mjere u skladu sa zakonom. Prema tome u ponedjeljak imamo Upravno vijeće našega vrtića gdje ću dati prijedlog o raskidu ugovora o radu s dotičnom uposlenicom, uz sankcije koje slijede po Pravilniku o radu, a zadnju riječ imati će Upravno vijeće Dječjeg vrtića Imotski. Ovom prilikom u svoje ime i ime svih uposlenika našeg vrtića izražavam duboku ispriku zbog ovog događaja kako roditeljima, tako i cjelokupnoj javnosti – navodi se u saopćenju, a prenosi Jutarnji list.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.