Mostarski derbi

Sve je spremno za spektakl: Stadion "Rođeni" bit će ispunjen do posljednjeg mjesta

Objavljeno: 19.10.2019. u 14:47 Autor: A. B. Š.

Stadion će biti ispunjen do posljednjeg mjesta, a simpatizeri Rođenih tvrde da će napraviti paklenu, ali fer i sportsku atmosferu, te nastojati biti 12. igrač u timu Feđe Dudića

FOTO: A. B. Š.

Atmosfera na stadionu Rođenih u Vrapčićima pred početak gradskog derbija između FK Velež i HŠK Zrinjski, gdje hiljade navijača iščekuju prvi sudijski zvižduk, je izvanredna.

"Mostar u srcu Velež do groba", "Naprijed, naprijed Rođeni", "Za Velež, dat ću sve za Velež, i krv svoju, za crvenu boju"... odjekuje iz grla na stotine navijača Rođenih koji se okupljaju na tribinama.

Među navijačima domaćeg tima vlada veliki optimizam. Svi su uvjereni u trijumf. Stadion će biti ispunjen do posljednjeg mjesta, a simpatizeri Rođenih tvrde da će napraviti paklenu, ali fer i sportsku atmosferu, te nastojati biti 12. igrač u timu Feđe Dudića. Oko stadiona, pojačano je osiguranje i prisustvo policijskih snaga.

Foto: A. B. Š.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije