open-navfaktor-logo
search
Izbori u RH
Thompsom podržao Kolindu: Neizlazak na izbore ostavlja mogućnost za pobjedu komunista
Također Vas pozivam da ne nasjednete na nagovaranja onih koji Vas pozivaju da poništite svoj glasački listić, napisao je pjevač
02.01.2020. u 16:19
get url
text
Kontroverzni pjevač Marko Perković Thompson

Kontroverzni pjevač Marko Perković Thompson, kojemu su zabranjeni koncerti širom Evrope, zbog širenje radikalne desničarske ideologije, oglasio se na Facebooku i dao podršku Kolindi Grabar-Kitarović u drugom krugu predsjedničkih izbora u Hrvatskoj.

On se izjasnio protiv "komunista", mislići na kandidata SDP-a Zorana Milanovića, a indirektno je prozvao svog kuma Miroslava Škoru, koji je u prvom krugu bio treći po broju glasova za predsjednika Hrvatske. Naime, Škoro je u obraćanju na društvenim mrežama rekao da će u drugom krugu poništiti svoj glasački listić.

"Dragi prijatelji, pozivam Vas da iziđete na izbore, jer neizlaskom na izbore ostavljate veću mogućnost komunistima da pobjede.

Također Vas pozivam da ne nasjednete na nagovaranja onih koji vas pozivaju da poništite svoj glasački listić. Na to vas mogu nagovarati samo oni kojima je ego i privatni interes važniji od interesa Hrvatske, jer svaki nevažeći listić daje veliku šansu komunistima da ponovno dođu na Pantovčak.

Izađimo na izbore i tako zajedno zaustavimo komuniste u njihovom pohodu na Pantovčak koji bi im poslužio kao startna pozicija za nastavak kriminalizacije Domovinskog rata i svih vrijednosti do kojih mi držimo", napisao je Perković na Facebooku.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.