Pomoć ugroženima

Udruženje Pomozi.ba u subotu organizuje "Bazar dobre volje"

Objavljeno: 12.07.2019. u 10:36

Cijene će, kao i do sada, biti simbolične, počevši već od 0.50 KM

FOTO: Pomozi.ba

Udruženje Pomozi.ba u subotu, 13. jula 2019. godine, organizovat će još jedan "Bazar dobre volje".

Bazar će biti održan u prostorijama Udruženja u ulici Dr. Fetaha Bećirbegovića u sarajevskom naselju Čengić Vila od 10 do 16 sati. U tom periodu svi posjetitelji će moći kupiti neki komad odjeće, obuće, igračke, potrepštine za kuću i druge zanimljive predmete po vrlo prihvatljivim cijenama i time pomoći socijalno ugroženim ljudima širom Bosne i Hercegovine.

Cijene će, kao i do sada, biti simbolične, počevši već od 0.50 KM. Prikupljeni novac će se koristiti za projekat "Obrok za sve", tako da kupovinom i najjeftinijih proizvoda posjetitelji mogu omogućiti barem jedan obrok za više od 650 naših korisnika kojima on jako mnogo znači.

-Posjetitelji mogu i donirati različite predmete koji im nisu potrebni, a koji će se naći na našim policama na narednim bazarima. Pružite pomoć i nabacite osmijeh na lice ljudima kojima tako malo, mnogo znači. Pridružite nam se i podržite "Bazar dobre volje" - saopćili su iz Pomozi.ba.

 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije