open-navfaktor-logo
search
Skupština KS
Usvojen izvještaj o radu Televizije Sarajevo, a odbijeni ZOI'84 i Sarajevo-šume
Na današnjem nastavku Skupštine Kantona Sarajevo nije dala podršku izvještajima o poslovanju kantonalnih javnih preduzeća ZOI'84 i Sarajevo-šume za 2019. godinu.
29.09.2021. u 19:59
get url
text
Skupština KS

Izvještaj o radu sa finansijskim izvještajem za 2020. godinu Kantonalne uprave za inspekcijske poslove usvojen je na današnjoj sjednici, navodi se u saopćenju iz Skupštine KS.

Uz usvajanje planova i programa rada za 2021. godinu, danas su usvojeni i izvještaji o radu sa finansijskim poslovanjem javnih ustanova iz oblasti socijalne zaštite, i to: Doma za socijalno i zdravstveno zbrinjavanje osoba sa invaliditetom i drugih osoba, Terapijske zajednice-Kampus, Kantonalnog centra za socijalni rad, Odgojnog centra KS, Doma za djecu bez roditeljskog staranja i Porodičnog savjetovališta.

Nakon obimne rasprave, uz brojna pitanja, odgovore i diskusije, zastupnici Skupštine KS usvojili su izvještaj o radu sa finansijskim poslovanjem JP Televizija Sarajevo u 2020. godini, koji je na sjednici branila generalna direktorica ove televizije Duška Jurišić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.