open-navfaktor-logo
search
Podvig Mostarke
Zastave BiH u čast Lane Pudar, iz kluba poručuju: Najbolje tek slijedi
Lana Pudar završila je nastup na Svjetskom seniorskom prvenstvu u Abu Dhabiju plivajući finalnu utrku u disciplini 100 metara leptir.
21.12.2021. u 17:14
get url
text

Mostarka je u finalu zauzela sedmo mjesto sa vremenom 56:51, a iz njenog kluba Orke, zadovoljni su nastupima na SP-u, gdje je osvojila bronzanu medalju na 200 metara leptir.

- Ovo što je Lana postigla na ovom prvenstvu ravno je podvigu i na tome Lani, njenim trenerima Aleni Ćemalović i Goranu Grahovcu od srca čestitamo.

VEZANI TEKST - Lana Pudar osvojila sedmo mjesto na Svjetskom prvenstvu

Veliko hvala svim našim dragim ljudima iz države i dijaspore koji su nas u ovih nekoliko dana toliko podržavali, toliko nam sreće i ljubavi pružili, da smo svi naprosto ostali fascinirani i oduševljeni. I zato još jednom, ljudi hvala Vam od srca.

Zbog Vas ćemo nastaviti još jače i još bolje. Najbolje tek slijedi - poručili su iz Kluba vodenih sportova Orka uz fotografije uslikanih tribina na kojima se vide i zastave BiH u čast naše čudesne plivačice.

Lana Pudar ima samo 15 godina i bila je namlađa učesnica finala u obje discipline u kojima je plivala - 200 i 100 metara leptir.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.