open-navfaktor-logo
search
Napoznati fan
Želio se obračunati s Tysonom: Posegnuo je prema pojasu, kao da pokušava izvući oružje
Kako piše američki portal TMZ Mike Tyson mogao je završiti u novoj borbi ubrzo nakon što je okončao egzibicioni meč protiv Roya Jonesa Jr.
02.12.2020. u 12:34
get url
text

Naime, dok je legendarni teškaš i bivši svjetski prvak napuštao Staples Centera, ispred dvorane ga je dočekao manji broj fanova. Većina je željela autogram, no jedan od muškaraca počeo je vikati prema legendarnom bokseru.

- Pitao je zašto mu ne dopušta da se bori s njim - navodi se u tekstu TMZ-a čiji izvori javljaju da je Mike u šali rekao da to "vjerojatno ne bi završilo dobro za njega".

Navodno je potom nepoznati muškarac zamahnuo prema Tysonu i "počeo posezati prema pojasu, kao da pokušava izvući oružje", ali Mikeov tim uskočio je odmah prije nego što se izbio veći incident.

Osoba koja je u noći sa subote na nedjelju pokušala napasti 54-godišnjeg boksera uspjela je pobjeći, a ljudi iz Tysonovog tima identifikovali su ga kao čovjeka koji je i ranije pokušavao izazvati probleme.

TMZ je provjerio situaciju i s policijom te dobio potvrdu da je te večeri stigao poziv o napadu koji je uključivao Tysona, ali kada su stigli na mjesto događaja, više nisu nikog zatekli pa samim time prijava nije ni napravljena.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.