open-navfaktor-logo
search
Članske karte
Željo u novoj akciji, uključio se i Džeko
FK Željezničar je počeo prodaju članskih kartica za 2023. godinu, a učlaniti se ili obnoviti članarinu naviijači mogu na stadionu Grbavica i putem interneta.
11.01.2023. u 13:35
get url
text

FK Željezničar je u 2022. godini imao 12.826 aktivnih članova što je apsolutni rekord kada je u pitanju članstvo sportskih kolektiva u BiH.

- Cilj ove godine je jasan, a to je dostići prošlogodišnji broj članova i pokazati da 2022. godina nije bila izuzetak, te da FK Željezničar u svim segmentima ima kontinuitet u podršci navijača - saopćeno je iz Želje.

Prilikom kupovine na Stadionu Grbavica bit će odmah izrađena članska kartica (novi dizajn za 2023.) sa imenom i prezimenom, a članovi koji svoju članarinu obnove putem interneta, ili se učlane, (a odaberu opciju fizičke izrade kartice) karticu će na adresu dobiti u najkasnijem roku do 10 dana.

Prihodi od članskih kartica bit će korišteni za servisiranje troškova za dobijanje licence za evropska i domaća takmičenja.

- Učlaniti se ili obnoviti članarinu možete svakim radnim danom na Grbavici u Shopu od 9.30 do 17 sati, te subotom od 9.30 do 14:30 sati u Shopu FK Željezničar.

Svoje članstvo u Željezničaru obnovio je i kapiten Zmajeva Edin Džeko.

Iz Želje su napomenuli da se fanovi mogu učlaniti ili obnoviti članarinu na web stranici https://fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Dodali su i kako će se tokom cijele godine putem brojača na klupskoj stranici mogći pratiti aktivni broj članova kluba.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.