open-navfaktor-logo
search
Privatni život
Znate li najveću tajnu Khabiba Nurmagomedova?
I dok ime kćerke nije poznato, u javnost je procurila informacija da se sin UFC-ovogšampiona zove Muhamed
11.10.2018. u 18:02
get url
text
Khabib Nurmagomedov u društvu ruske voditeljice Olge Buzove
Khabib Nurmagomedov u društvu ruske voditeljice Olge Buzove

Ruski UFC borac Khabib Nurmagomedov nedjelju rano ujutru u borbi za titulu prvaka u lakoj kategoriji savladao je Irca Conora McGregora.

Gušenjem u četrtoj rudni Dagestanac je stigao do titule UFC-a, a to mu je bio ukupno 27. trijumf u karijeri u isto toliko borbi.

Samo što se meč završio Nurmagomedov je iskočio iz oktagona i obračunao se sa Dillonom Donis, članom McGregorovog tima, a sve navodno zbog uvreda koje mu je Donis upućivao tokom borbe. Ubrzo su i članovi Khabibovog tima napali McGregora, a cijeli slučaj čeka svoj konačni epilog, iako će ruski borac gotovo izvjesno zadržati pojas prvaka UFC-a.

O privatnom životu do sada nepobjeđenog Dagestanca zna se jako malo. Tridesetogodišnjak je rođen u dagestanskom selu Sildi, u Distriktu Tsumadinsky.

Ono što je malo poznato jeste da se Khabib vjenčao 2013. godine, ali niko ne zna kako izgleda njegova supruga, niti zna kako se zove. Nikada nije viđena u javnosti, a tokom svadbe lice je je prekivao veo, što je najveća tajna vezana za Nurmagomedova.

Ni na društvenim mrežama Khabib nema zajedničkih fotografija sa suprugom, koja mu je rodila dvoje djece. Javnosti je tek poznato da je Khabib 1. juna 2015. godine postao otac curice, dok je njegova supruga 30. decembra 2017. godine na svijet donijela sina.

I dok ime kćerke nije poznato, u javnost je procurila informacija da se sin UFC-ovogšampiona zove Muhamed, ali ni fotografije svoje djece Khabib nikada nije nigdje objavio.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.