open-navfaktor-logo
search
Riješena dilema
Zoran Mamić otkrio dolazi li Izet Hajrović u FK Sarajevo, oglasio se i Zmaj
Izeta Hajrovića, povremenog fudbalskog A reprezentativca BiH, mnogi navijači "preselili" su iz Dinama u Sarajevo.
04.02.2020. u 07:36
get url
text

Dolazak našeg reprezentativca na Koševo posljednjih dana glavna je tema među fanovima Bordo tima, posebno nakon što je dvoipogodišnji ugovor sa vlasnikom duple krune i jesenjim prvakom potpisao Tino-Sven Sušić.

Dilemu o statusu Zmaja u NK Dinamo riješio je Zoran Mamić, sportski direktor Modrih.

Govorilo se i da će otići Hajrović i Gavranović, koji trenutno nemaju punu minutažu? Glasilo je pitanje u Sportskim novostima, na koje je Mamić odgovorio:

- Igrači poput njih, koji imaju određeni imidž i pridonijeli su rezultatima Dinama, možda nisu na broju utakmica koliko bi željeli i koliko bi za njihovu reputaciju bilo očekivano. Kod njih postoji želja za više, bolje. Bilo je nekih kontakata, ali nije se ostvarilo. Opet, mi moramo imati veliki kadar, EURO je ovog ljeta, koliko će naših igrača biti tamo i kad će se vratiti, pa kvalifikacije za Ligu prvaka... Treba nam veliki broj igrača, neke smo dali na posudbu, bit će još posudbi, vjerojatno Andrić pa Ćuže, možda još neko od mladih. Ima jako puno zahtjeva naših prvoligaša za posudbama, vidjet ćemo još - kazao je Mamić.

Sinoć kasno oglasio se i Hajrović, koji je na svom Instagramu demantovao pisanje pojedinih Facebook grupa, koje su donijele "ekskluzivu" o njegovom potpisu za Sarajevo. 

- Sve je rečeno, želim svima sve najbolje - napisao je Hajrović uz fotografiju na kojoj je pisalo da je "lažna vijest" da je potpisao za Sarajevo.

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.