open-navfaktor-logo
search
Nastavak prepucavanja
Dodik nastavio "zafrkavati" Konakovića: Dino bolan, znao sam da si levat, samo si se ti primio k'o saučešće
Podsjetimo, Dodik je jučer (24. juni) na svom profilu na društvenoj mreži X najavio da će danas (25. juni) objaviti "ekskluzivni snimak ministra vanjskih poslova Elmedina Konakovića, što je jutros i učinio"
AUTOR: Faktor
25.06.2024. u 21:05
get url
text
Predsjednik entiteta Republika Srpska, Milorad Dodik, napisao je večeras na društvenoj mreži X "da se šalio kada je naveo da će objaviti ekskluzivni snimak ministra vanjskih poslova Bosne i Hercegovine, Elmedina Konakovića, iz Luksemburga".
- Dino bolan, znao sam da si levat, ali da si toliki levat, nisam ni pretpostavljao. Svi su još sinoć shvatili da te sprdam, samo si se ti primio k'o saučešće - napisao je Dodik.
Ubrzo mu je odgovorio Konaković.
- Sinoć galamdžija, a danas šaljivdžija. Drami, prijeti, kuka, plače, al’ na kraju konja veže gdje mu aga kaže - napisao je Konaković na društvenoj mreži X.
Podsjetimo, Dodik je jučer (24. juni) na svom profilu na društvenoj mreži X najavio da će danas (25. juni) objaviti "ekskluzivni snimak ministra vanjskih poslova Elmedina Konakovića, što je jutros i učinio".
- Bilo bi baš dobro da Dodik objavi "ekskluzivni snimak" mog nastupa u Luksemburgu i šta sam govorio na sastanku sa ministrima vanjskih poslova EU, al' ja mislim da neće i da ne smije. Ne smije iz dva razloga, jedan je jer će cjelokupna javnost u BiH jasno čuti kako on kotira u EU i kakva je štetočina, a drugi je što će u veoma loš položaj staviti špijuna koji snima sastanke, a špijun mu svakako stoji za nijansu bolje od njega u krugovima EU - naveo je sinoć u reakciji Konaković na Facebooku, koji je očigledno Dodika shvatio ozbiljno.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.