open-navfaktor-logo
search
Veliki interes
Koliko košta spavanje na bh. planinama: Gdje je apartman za jednu noć i do 500 eura
Na Bjelašnici, Jahorini i Vlašiću očekuju se uspješne sezone, a na to upućuje i rezerviranost hotela, motela i apartmana tokom januara.
07.01.2022. u 13:32
get url
text

Za novogodišnje praznike na našim planinama bilo je nemoguće pronaći smještaj, a slična situacija je i tokom januara. Ipak, još se može naći mjesta u pojedinim hotelima, ali tu se radi o jednom ili dva dana.

Cijene variraju od hotela do hotela. Tako za jedno noćenje u hotelu Han na Bjelašnici uz doručak potrebno je izdvojiti 168 KM, dok isti aranžman na Igmanu u hotelu Monti košta 200 KM.

- Imamo praznih soba u januaru, ali vjerujemo da će i to sve vrlo brzo biti rezervisano – rekli su za Faktor iz hotela Han.

Na Jahorini je u januaru dostupan smještaj u nekoliko hotela i motela. Raspon cijene noćenja za dvije osobe je od 200 do 500 KM, koliko košta noćenje za dvije osobe u jednom od najekskluzivnijih hotela na ovoj olimpijskoj planini.

- Sve je rezervisano do kraja januara, dok u februaru ima praznih soba. Cijena spavanja za dvije osobe sa doručkom iznosi 140 eura. U našem hotelu uglavnom su gosti iz Srbije, Crne Gore, Slovenije i Hrvatske, te ljudi iz regiona koji žive širom svijeta - kažu iz hotela Lavina.

U januaru nema slobodnih soba u hotelu Termag, a cijene apartmana u privatnom smještaju kreću se od 70 do 500 eura.

- Cijene apartmana zavise od broja soba, položaja smještaja i luksuza. Jahorina je hit destinacija u regionu i sigurno da će ove godine imati rekordan broj turista – kažu nam iz jedne od agencija koja izdaje apartmane na Jahorini.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.