open-navfaktor-logo
search
Na svim nivoima
Nakon posjete američkog ambasadora: NiP i POMAK formiraju zajednički blok
Narod i pravda (NiP) nastavljaju saradnju sa Pokretom za modernu i aktivnu Krajinu (POMAK) obznanio je na svom Facebook profilu lider NiP-a Elmedin Konaković.
05.11.2022. u 20:26
get url
text

VEZANI TEKST - Kako su u Krajini doživjeli posjetu Murphyja gradonačelniku Fazliću: Šuhrete, ti si patriota...

- Formiramo zajednički blok koji će zajedno nastupati na državnom nivou, na nivou Federacije BiH i Unsko-sanskog kantona. U novembru smo prošle godine potpisali sporazum o saradnji, u novembru ove godine krećemo u implementaciju. Zahvaljujemo se na gostoprimstvu gradonačelniku Bihaća Šuhretu Fazliću, prvom čovjeku POMAK-a i njegovim saradnicima - naveo je Konaković.

Interesantno je da je ova objava uslijedila nakon jučerašnje posjete ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini Michaela Murphyja Bihaću, tokom koje se, između ostalog, govorilo o aktualnoj političkoj i socijalno-ekonomskoj situaciji u Unsko – sanskom kantonu, kako je navodeno u saopćenju Gradske uprave Bihaća.  Šuhret Fazlić je razgovarao sa ambasadorom "sa posebnim akcentom" na nedavno održane parlamentarne izbore u našoj zemlji, saopćeno je nakon sastanka. 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.