open-navfaktor-logo
search
Skijaška sezona
Zbog korone na Bjelašnici i Igmanu bit će ograničen broj skijaša, pogledajte i cijene karata
Kantonalno javno preduzeće ZOI'84 Olimpijski centar Sarajevo obavještava ljubitelje skijanja da će uprkos pandemiji koronavirusa zimska skijaška sezona 2020/2021. biti održana kao i svih ranijih godina.  
21.10.2020. u 15:30
get url
text

Uvažavajući sigurnosne aspekte, Ski-centar Bjelašnica - Igman će ove godine nastaviti svoje usluge pružati uz preporuke Zavoda za Javno zdravstvo FBiH, saopćeno je iz KJP ZOI'84.

Iz tog preduzeća očekuju i da će se svi skijaši i posjetioci pridržavati mjera socijalne distance, te nositi preporučenu zaštitnu opremu. Brinući o sigurnosti posjetilaca KJP ZOI'84 će ove godine sva takmičenja na Ski-centru Bjelašnica i Igman održati uz mjere socijalne distance i ograničenog broja dozvoljenih posjeta.

- Sigurni smo da će trenutna situacija u kojoj se nalazimo biti još jedan od razloga za dolazak na olimpijske planine svjesni činjenice koliko planinski zrak pozitivno utječe na zdravlje, poručili su iz tog preduzeća.

Uprava KJP ZOI'84 je nastojala da prilikom izrade novog cjenovnika maksimalno izađe u susret korisnicima usluga vodeći računa o ekonomskom aspektu u cijeloj Bosni i Hercegovini, kao i u regiji.

Cijene ski-passa su u predsezoni i nakon sezone snižene, dok su u sezoni ostale na prošlogodišnjm nivou. Na osnovu istraživanja tržišta, uvedena je dvosatna karta, kao i dnevna karta sa noćnim skijanjem. Omogućeni popusti pri kupovini ski-karata će biti predočeni skijašima pri kupovini karata.


U toku su završne radnje na pripremi zimske skijaške sezone 2020/2021, kao i projekat osniježenja gornjeg dijela staze Kolijevka koji će omogućiti znatno veći broj dana skijanja na radost brojnih skijaša.

KJP ZOI'84 će i ove godine omogućiti prodaju sezonskih ski-karata po akcijskim cijenama u periodu od 26. oktobra do 13. novembra u Olimpijskoj dvorani Zetra.

 

Cjenovnik za prošlu sezonu

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.